lauantai 4. elokuuta 2012

Jotain uutta nukkerintamalta

Nukkeharrastus on jäänyt viime aikoina vähemmälle, kun akvaariot tekivät come-backin, mutta nyt on alkanut taas innostus nukkeihin nostamaan päätään.

En ole tainnut vielä laittaa tänne mitään tietoa uudesta nupista jonka ostin käytettynä hetken mielijohteesta tuossa keväällä. Moldi on Platicmoon Teru jolla oli hullumaisen korkea otsa, jota heti alkuunsa madalsin paljon.

Nuppi ennen ja jälkeen modauksen ja face-upin teon.

Heti kun näin nupin tiesin minkä niminen hahmosta tulee. Tämä on Kai. Se on semmonen ressukka. Päässä itse tekemäni karvaperuukki.

 Kai ja Yuu (jolla ei edelleenkään omaa nimeä, siksi puhun siitä moldin nimellä, sama Walzilla).

 Kaikki nukkeni paitsi itsetehty, jolla ei ole vartaloa. Kai on toistaiseksi pelkkä pää, joten lainaa yleensä Walzin kroppaa. Tässä kuvassa sillä on siskoni nuken vartalo.

 Kain mukana tuli ihanat silmät, jotka kylläkään eivät todennäköisesti jää Walzille, vaikka hyvältä näyttääkin (rakastan pieniä pupilleja!).

Siskoni nukke Yuun tukalla. Näyttää uniselta...

 Nukkeparat joutui vangiksi lasilootaan, eli uuteen akvaariooni (tilavuus 720 litraa :D ).

"Päästäkää pois!"

Tein eilen illalla (lue: yöllä) uuden karvaperuukin tekokarvasta. En erityisesti millekkään nukelle, saatan myydä samantien pois, mutta teki vain mieli vääntää tuommoinen.


Otin kuvia altaan edessä, kalat tuli mukaan. 


Tilasin keväällä myöskin nipun karvakangasnäytteitä, vaikuttivat ihan laadukkailta. Vielä kun olisi enemmän värivaihtoehtoja, varsinkin ruskean eri sävyjä. Meinailin vähän, että voisin tehdä vaikka myyntiin muutamia peruukkeja...

 Mallailin karvakankaita itsetehdyn nupin päähän.

Ai niin, sain myös keväällä aikaiseksi tällaisen tekonahkaliivin...

Kissaa ihmetytti tuommoinen pikkuihminen. Harmi etten kerinny saada videolle, kun se kierteli tuota ja yritti selvittää onko se vaarallinen, näytti nimittäin tosi huvittavalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti