maanantai 3. lokakuuta 2011

Walzin vaiheet


  Hieman vajaan vuoden kuluttua tuon ensimmäisen nuken tekemisen aloittamisesta tilasin valmistajalta Amerikasta Blue Blood Dollin Walzin. Laatikko tuli yllättävän nopeasti ja tällanen naku-ukkeli siellä oli. Oli pojalla pyöreemmät posket kuin firman kuvissa näytti olevan ja nenä paljo kapeampi, kuin olin jotenki ajatellu, mutta olin silti ihan intona. (Ai miten niin hitaasti edistyy sen ekan nuken teko? No joo. Aina ei kerkiä/jaksa... Aloitin sen teon muuten keväällä 2010, en tainnu aiemmassa postissa mainita...)
  Tein hetipian ensimmäisen face-up yritykseni, ilman ihmeempää ajatusta, se oli vain tollanen testijuttu. Kuvassa tyypin mukana tullut peruukki ja silmät joita tuli kaksi paria kun kyseiseltä firmalta saa valita sellasen kivan setin mukaan jos ostaa nuken. Joko vaatesetin tai valinnaisen peruukin, kengät ja extrasilmät randomvärillä. Valitsin kengät, silmät ja peruukin koska järkeilin, että ne on vaikeimpia tehdä itse ja nuo kengät on älyttömän hienot. Peruukkikin on kivan värinen, mutta otsahiuksia on ilmeisesti mahdoton saada pois naamalta ilman jotain ihmeliimaa... 


  Otin ekan face-upin myös aika pian pois ja kokeilin joitain muita, joista tässä yksi.

 Ja toinen...


 Oli Walz välillä nainenkin, tässä vaiheessa oli jo kulunut kolmisen kuukautta aikaa eikä mitään hajua tyypin nimestä tai persoonasta... Tai edes sukupuolesta.


 Päättelin tänä syksynä, etten ilmeisesti bondaa tuohon mitenkään ja pistin sen myyntiin. Nakkasin sille myös huvin vuoksi tollasen Wraith -vaikutteisen sotkun naamaan kyllästyksissäni. Kukaan ei ollu riemusta kiljuen repimässa tyyppiä käsistä, en ole mitenkään epätoivosessa rahantarpeessa juuri nyt, joten en lähtenyt hintaa laskemaan. Päätin modata, kun ei kerta kaupaksi hyypiö käyny. Hinkkasin vähän naamaa mieleisemmäksi.

  Sitten iski inspiraatio! <- harvinaista minulle, aivokuollu vajisihminen kun olen. Sain hahmoluonnoksen tuherrettua paperille ja testasin miten toimii face-upissa ja hyvinhän tuo näkyi toimivan.


 
  Tässä nukke on sitten tämänhetkisessä tilassaan. Aion vielä hioa nuppia aika rankasti ja tehdä sille peruukin (vaatteista en edes puhu vielä tässä vaiheessa). Ja tietenkin face-up uusiksi hiomisen jälkeen, pienellä hienosäädöllä (ylähuulen pitäisi olla vähän ohuempi ja alahuulen värittömämpi, myös "kulmakarvat" on tarkotus olla inan paksummat). Tulen varmaan piankin päivittämään Walzin tilannetta, on sen verran kova innostus tuon laittamiseen nyt ;) 

Ehkä tästä nukesta tulee sittenkin jotain...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti